Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder av ord


den nedgående solen med sina skiftande färger
blänker på det spegelblanka havet
strålarna reflekterar
genom dej

din spegelbild
blänker ihop med solen
och ditt ansikte skiftar
i regnbågens alla färger

ansiktet är så vackert
att gudarna vore avundsjuka
och havet bara skrattar
åt dem

den neongröna klänningen
med de olika färgskiftningarna
målar upp en bild av kärlek
en bild som bara jag ser







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-13 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson