Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

det finns ingen tid i juli
inga dagar eller nätter
bakom tunna ljusa gardiner lever vi
i en säng av tunna lakan omfamnar vi
svettiga älskar vi med passion
solens hetta skapar sommaren för alla andra
de som berusar sig på spänning
av att kanske få uppleva allt det vi upplever just nu
med vår hetta skapar vi vår egen sommar
på vårt sätt
och jag berusas bara av dig
försvinner in i nuet
uppslukas av din eld
glömmer allt annat
det finns ingen tid i juli
det finns bara du




Fri vers av neing
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-13 22:41



Bookmark and Share


    Cintia
Du är så fin Linnea och du skriver fantastiskt. Puss&kram från din vän
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

neing
neing