Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

ord som fångar mig

och förgör mig

det är mitt fel

svarta klor smeker mig

stryper mig

och det är mitt fel

för jag gör fel

för du är gud




Fri vers av neing
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neing
neing