Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstens sista visa.










jag har en stjärnklar natt i norrland framför mina ögon
så skör att ljusprickarna kan plockas med trädgårdsvante
ned från sin viloplats
en handutsträckning då daggmattan av gräs
ligger under mitt trasiga mellangärde
och slår sin sista blom
innan mörkret tar över hela dagen
och stjärnorna fruktsamt förökar sig.




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-09-13 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt