Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det bara

Nu är det sådär igen
att jag inte kan
lita på det jag känner
det jag ser
känslor som bubblar
upp till ytan
bildar ett skratt
en tår, minnen
något vi delar
till varandra
ensamheten
glädjen, anekdoten
att inte vara förstådd
att förstå varandra
knyter band
bildar en allians
eller är det bara jag
inbillning, ett trick
envägsriktad förälskelsefas
lita på det
lita till det du ser
eller känner
gör det bara
jag försöker




Fri vers av Engelflickan
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelflickan