Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parader av frusna leenden

Sveken som hänger
på väggarna

Varje bild
Varje fruset
leende

Lögner
i parad

Ni var
aldrig
lyckliga

Det har jag sett
i din blick

Och hört
i spåren
Av drickat
om kvällarna

Men är det
det bästa
du har

Då förstår jag

Dina tårar
om natten




Fri vers av Engelflickan
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelflickan