Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det enda de ser är allt det du tror att du inte visar

Lycka är inte för mig, sa hon och undvek hans frågande blick
Skruvar på sig i stolen hon sitter och önskar han kunde läsa hennes tankar
För att se hennes längtan, hennes rädslor och hennes drömmar
Det bra och det dåliga, det finns fortfarande kvar

Det han ser är mer än han förstår
Hos henne finns både smärta och ånger
Men det finns också glädje och kärlek
Han ser att där finns ett vackert slut på en svår saga

Hans blick och beröring ber henne att försöka ge lyckan en andra chans
Lycka är inte för mig, mumlar hon och vänder honom ryggen




Fri vers av Engelflickan
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelflickan