Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan då

Nya sockor och en gammal tröja
En låt som skapar glada minnen
Underbara skratt när ni håller sams
En kvinna i ro på en soffa
Värmen i ett hem
Längtan efter att vara nära dig
En gång till och kanske ännu en
Pirret i magen innan man vet
Jag tror jag kan säga att jag smakat på lycka




Fri vers av Engelflickan
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelflickan