Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

äter mig
börjar gnagande i kanten
av magtrakten
biter sig fast
i lungorna
så att det blir svårare
att andas
ökar pulsen så att det enda
jag hör
är dova hjärtslag
ur bröstet
kramar hårt kring strupen
och jag får svårt att svälja
tar över tankar
bildar en mörkare gråskala
och det mesta som snurrar är svart
och så det sista
när det perifra försvinner
och trycket ökar
chansen att ta sig ur nu
är liten men finns
ta mig tillbaka
till verkligheten




Fri vers av Engelflickan
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelflickan