Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser minnet av dig

Om ingen såg
Om bara vi kände
Om det bara var mitt hjärta som slog lite fortare
Om allt var nytt men ingenting ändrats
Har det ändå hänt?




Fri vers av Engelflickan
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-11 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelflickan