Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske blir en låt:)


Födda ur samma ljus

Stjärnor formar perfekt geometri
denna kristallklara natt

Måste skapats av ett riktigt geni
som universums skatt

Oceaner av kärlek i ett paradis
droppar av djup visdom

Vågor av hjärtan frusna till is
bortkastad rikedom

Fredens duvor flyr arga hjärtan
matade med gift

Av unga själar flyendes smärtan
ifrån rädslans drift

Vi är alla strålar födda ur samma ljus
av en sol som enar i sitt kärleksrus

Mirakel sprungna ur evighetens hav
gränslöst älskade utan några krav




Bunden vers (Rim) av Cbastian
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-14 11:26



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skaldat. =) Gillar i synnerhet de två sista styckena. =)
2010-11-15

  Daniel_78 VIP
världen är verkligen något speciellt
oftast så vacker.

men det är inte alltid jag ser människan så.
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian