Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som glömt sina ord borde väckas till gråt.
Hur, är frågan
Istället för med självtortyr?




Agitation

 

Jag trampar trampar trampar
I trapp efter trapp
Paroller skrivna med skit lera och grus
Vrålar överallt de stummas hjärtetjut
De som inte hörs, sover eller glömt att vakna
De som likt galna hundar äter upp sig själva
Deras hjärtetjut ekar
Och skär ådror i mig
Som fylls med kokande blod
Sen återstår bara
Att explodera




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-14 16:47



Bookmark and Share


  Oscar Stolpe
Helt underbar!
2011-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Vreden pulserar.
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP