Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gått över gränsen

Och jag är levande under ett täcke av moln
Jag tänker inte be om närhet
Jag tänker inte be om det här
Det har gått för långt, det är för sent,
kan vi snälla sluta?


Så får jag undra
hur fan hamnade jag här?
Någonting har gått förlorat
något är borta
och jag tror de kallar det kärlek


Det är vackert, men jag vet att det är genomskinligt
Det är okej
Jag har inte tänkt stanna länge
Så, så länge du inte älskar mig tillbaka,
är allting okej
Jag ber inte om din förvirring
men vad annat kan du ge mig?


Nu, om du vill stanna, jag har inget emot det
Men du måste lova att inte vilja ha mig
Det finns inget pålitligt över tillit
Om det är mer än bara bilden, du vet,
så vet jag inte hur jag hanterar det


Och ja, jag vill ha dig
Själviskt
Även om jag vet hur mycket du kommer hata mig
när jag inte kan ge dig vad du vill ha
men aldrig frågar efter


Men kommer jag fortfarande att tänka på henne när vi krossar varandras hjärtan?
Försvinn, du har gått över gränsen




Fri vers av Trickster
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-09-14 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trickster