Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör du mig kommer jag döda dig

In i ljuset
mörkret ligger slickat runt dig
men du kan gå in i ljuset

bara du vänder dig om
Se på mig, varför skulle jag ljuga?
Vi kan, du kan, innan jag förlorar
Din lycka ligger i mitt misslyckande
och de båda kan inte existera samtidigt


Jag skulle älska att älska dig
men om du rör mig kommer jag att döda dig
Idag är fel
men försök inte imorgon heller
Om du håller dig undan kanske jag börjar bry mig igen
Men det är ett kanske
jag lovar ingenting

Det blir så, när jag inte förstår mig själv


Jag har gett dig tillgång till min kropp
allt det som jag borde hålla för mig själv
Du borde skämmas när du rör mig
Jag vill skrika åt dig för att du är normal
du är allas dröm
inklusive min
Vilket betyder att jag vill dö


Pojkvän, flickvän
allting i sin ordning
Kärlek som kärlek, det är alltid bra
så länge det inte är fel
Vilket det verkar vara ganska ofta
om jag ska lyssna på de som talar sin egen sanning

Men det är endast då det känns rätt

Snälla, älska mig aldrig
Jag vill inte tappa ett till krossat hjärta
Idag är ingen ny dag
Om du vill ha mer kommer jag att krossa dig
med din egen vilja




Fri vers av Trickster
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-03 21:32



Bookmark and Share


  Emelia
fy fan vad bra!
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Trickster