Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och så var det blodet

Du blödde för mig

Allt som skulle ha varit...okej
Allt som gjorde det svårt att andas
Jag blödde för dig

Och du skulle aldrig ha livet du ville
Du skulle aldrig sett allt det vackra
Aldrig...älskat dem du ville
Ditt liv var det största beviset på meningslösheten
du någonsin hade sett

...och jag höll med
i tystnaden, där jag blödde för dig

Ett vackert, målat monster
Om jag bara kunde ha låtsats älska dig lite längre
Och om du bara visste hur du förstört för mig
Dina dagar gick ut på att bli sviken
De enda möjligheterna du fick var att krossas
och jag var din lojala beskyddare

...och så var det blodet
Är det inte vackert?

Blodfläckade kuddar och oskyddade handleder
För guds skull, göm dig
Klä på dig, klä upp dig, klä ut dig
Det är klart att ingen vill se vem du verkligen är


Jag ville aldrig att du skulle förstöras
utom när du tvingade mig in i det röda
Jag visste alltid att du skulle förlora dig själv
men jag hade inte kunnat ana
att det som skulle skicka dig över gränsen

det var jag och mitt blod


Glöm mig aldrig
Du blödde för mig




Fri vers av Trickster
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trickster