Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paris Hilton kan köpa mina trasiga vener

Ge mig ett lyckopiller!
NU
Helst ett blått
för jag gillar blåååå

Vill köpa mig lycka!
Hetsshoppa som Paris Hilton
med ett brett tandläkarblekt flin
från öra till öra

Lycklig, äntligen!
Pumpa in illusionär lycka
i mina trasiga vener
The Trueman Show version 2.0

Tidsfrist en dag till
Innan de olidliga tankarna
hinner ifatt mig
igen




Fri vers av Z dotter
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-14 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter