Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska på!

Att leva kvar
i det, som var
och fortfarande i en tar

Är också att komma ihåg att det var ju gott
det, som man har fått
så utan det var hade man nu stått

Så det är ju bara att önska det bästa till alla
då kan ju även ett nytt guldkorn på en själv falla





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-15 11:54



Bookmark and Share


  ULJO
Det är de goda minnena och erfarenheterna som göder kraften att leva vidare.
2010-09-16

    ej medlem längre
Det är viktigt att minnas det goda, för det är på de minnena vi lever och hämtar kraft!


/Ann
2010-09-15

  Michaela Dutius
...som att gå in i rummet bredvid och åter känna dofterna -
Mycket bra!!!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt