Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kunde inte vänta II


”Jag kunde inte vänta med att ta för mej av allmänna medel, så jag krävde samma lön som min manliga företrädare utan att varken ha kompetens eller fog för detta. Tyvärr var min egen lön, en summa som översteg intäkterna för hela det bolag jag var VD i”

(intäkterna var visst runt 5 miljoner och utgifterna c:a 150 miljoner)

Ylva Johansson Sniken socialdemokrat


Ja ock ”vilka kvalifikationer för att bli riksdagsman” och vilka fantastiska meriter för att kanske vara näringsminister i en ev regering….150 / 5 vilken fantastisk ekvation.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-15 18:39



Bookmark and Share


  LassO
det är sant, det var ett företag som staten och facket höll under armarna, sen gick hon tillbaks till politiken med "erfarenhet från näringslivet" som en av de andra topparna sa...
2010-09-16

  Mats Henricson
Om det här är sant så skulle Ylva J ha en rejäl "käftsmäll" ,det kan jag hålla med om !
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO