Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens totala magi

Guldlockar som faller ner för mina axlar
där ovanför svävar dem
de vackra, utrycksfulla, verbala orden

Blodet som rinner till och från hjärtat
uppfylls av helheten
Ger glädje, sötma, precision ett uttryck

Poesilängtan som fyller mig inifrån
svämmar över utanpå
längtar, älskar, andas magiska versaler

De dansar mellan raderna som bildar
sammetstyg av byggnader
och ömhet, njutning, mening når ögonen




Fri vers av poetlinan
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-16 14:40



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt skriftat,visst är ord magiska. Vackert/B
2010-09-19

  Anya VIP
Fint om det skrivna.
2010-09-16

  Suzy med punkterna
Fantastiskt vackert och målande om våra bokstäver.
2010-09-16

    Max Poisé
där sitter vi i varandras båt och mottager den vackraste av poesi....

Helsnyggt!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan