Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosor av is




det började som en saga, gick senare utför
hon vilade sitt ansikte mot hans hals.
död. hans andedräkt ej längre värmde.

så är poesi, tänkte hon. sedan reste hon.
gick genom sfärer av skepnader

det har blivit kallt, utan honom frös världen.
is och halka, utan balans. saknad.

så var världen åter platt och utanför
föll nysnön, frost av rosor bedyrade
hennes sorg.

så en tidig morgon föddes en flicka
ur hennes blick brann hans låga.




Fri vers av Svartsilver
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-16 19:46



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
...♥.-****************-
2010-10-10

  Niclas Petersson VIP
Jävlar vad bra...
Sorligt, vemodigt, starkt och brinnande.
Gillar.
2010-09-22

  Cattie
Smärtsam och vacker. Jättefin.
2010-09-17

  blaite
Snyggt poetat SS
2010-09-16

  Peter Matsa
Ett mäkta bra stycke prosa. Nästan som om jag hade velat komma på det själv.
2010-09-16

  Anders Perols
Bra skrivet, stark känsla når ut.
2010-09-16

  Suzy med punkterna
Berörde starkt...
2010-09-16

  Lars E Jönsson
den får jag nog läsa några gånger den var svår...men jag fattar vad du vill förmedla....ibland får man tänka till
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver