Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 september 2010


Jag vill inte vara ensam här.

Jag ser dig
och
vet precis vem du är.

Mellan hjärtat och elden,
gnistrar dina ögon till.

Du har så vackert IP-nummer
- mina favoritsiffror
jag älskar dig. Om du vill.


Vi är en
annan
människa
inuti.


Drar upp min själ
från
fram-stupa-sido-läge.
(Låt bli)


It's your imperfection that turns me on.




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-16 19:51



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Underbart skaldat
2010-09-16

  Maria Thunholm
Vackert och tänkvärt!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy