Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moder natur är så oerhört vacker.


Förälskelse

Glittrandes lekandes
sjunger den lilla bäcken,
skrattandes leker den
på sin väg genom
skogens omfamning

Vinden kysser trädstammar
smeker löven så lätt
rör vid naturen kärleksfullt
vilar vid hennes trygga famn.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-11-24 14:19



Bookmark and Share


    la-poet
vackert :)
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth