Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskebön som gick hem!

Kom hem, kom hem
jag har tänt ett ljus
så du hittar
för hit du väl tittar

Kom hem, kom hem
till vårt lilla hus
nu blir det inget mys
sen du försvann bara rys
du skall veta bara du kommer
allting kvittar

Kom hem, kom hem
ny blomma är köpt av mig
du vet, en klantade ju sig
bara efter vinddraget efter dig
rakt ner den föll, tack, du höll

Kom hem, kom hem
vi har dörren på glänt
som sagt ljuset är tänt
och runt om här är det känt
att efter dig står vi och går på vänt...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-17 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns mycket längtan, och saknad i den här texten!


/Ann
2010-09-17

  Michaela Dutius
Längtan bor i orden......
2010-09-17

  Suzy med punkterna
Fint längtanfullt om saknaden efter någon
2010-09-17

  lilly gideonsdotter
Du beskriver den känsla man kan få om man skiljts lite för hastigt
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt