Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bästa vävare!

Det skönaste som finns
är väl när någon en minns
och mitt i alltihopa det hinns
och sägs att det efter en brinns
då säger jag bara Gode Gud vilken
tur att just så goda trådar igen spinns




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-17 09:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
I Livets väv vi möts ibland
kan ge ett ord och räcka vår hand
så blir till sist då vävnaden hel
av vilken vi alla är en del
2010-09-22

  En strimma av guld
Att väva livets väv och där iblanda väva in sina vänner i vänskapens vävnad ge dom kärlek och vänskap är så härligt.

Kram M
2010-09-17

    ej medlem längre
Det är fint att sådana trådar finns, och att aldrig livets väv riktigt tar slut!

/Ann
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt