Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund för hela livet!

Bara sitta med vänner runtikring
inte göra någonting
bara vara finnas

Självklart något kul minnas, berätta
sen av bara farten vill någon annan fortsätta
någon kan sjunga eller spela
till det kan ju den, som vill tralla
det enda man inte vill är att mörkret fort skall falla

Så få vara bara, nära vänner kära
just en sån stund kan sen i livet allra bäst bära








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-17 15:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
gemenskap - beskrivet i vacker form av dig - det är livets bästa stunder som bär de andra - så sant
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt