Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraft och lisa

inombordsödslig
känslonersliten kraftförlorad vanmäktad glädjefjärran
gråttom
halmstrågreppig
sorgbesvärtad
uthungrad törstad

sådan är jag

när jag ser henne, min dotter
ser henne stolt stå upp för sin
som hon för
mitt i båten
mitt i forsen
mitt i kampen mellan världarna

den svarte rorsmannen har hon lämpat överbord
själv styr hon nu

medan alla förbjudna ord i pappan
vid insikten
bleknar ut




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 16:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det du berättar om är något otroligt sorgesamt - och en mor, en mormor förundras över de krafter ni har!
2010-09-17

  queenia
vackra nya ord, sprugna ur farsorofördottern,

vacker dikt... med hopp och stolthet - om framtiden
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP