Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försökte skriva en romantisk dikt om mig & min kille, få ut de känslor jag känner, beskriva de för mig själv. Utan att tänka, men det blev väl helt ok?


Tänk inte när du skriver, vi är ett.

Det åskade inatt, andningen blev tung,
jag tänkte på dig hjärtat, tänke på i somras
vi älskade hett till åskans poesi, vi lekte
under lakanen, utan lakan, händer var överallt.

Morgonen kom, vi älskade igen,
lika vilt lika hetsad kom du i mig,
första gången, kom du i mig.
Så fylld av kärlek har jag aldrig känt mig innan.

Mitt hjärta är lika rött
som mina tapeter, fyllda av kärlek,
fyllda av kött, blod, av dig.
Hela kroppen är fylld av dig.

Den här dikten är inspiration av dig.
Du som är mitt allt, du som är JÄVLA 50 mil plus 10
mil till ifrån mig.

Du är fortfarande i mig,
vi är ett, du och jag.
Men du har mig, alltid i dig.

För det är bara dig jag älskar,
dock så räcker inte de orden,
jag vet själv att vi är så mycket
mer än ett äslkande par.
Istället för ett älskande par,
så är vi ETT.

Tillsammans är vi ett,
när jag pratar med dig är vi ett,
På morgonen, i mina tankar är vi ett,
och när du är i mig så är vi ett.

Vi är inte ett älskande par,
vi är ett, ett tillsammans,
alltid, även om du är 50+10 mil
ifrån mig, är vi alltid ett.

För jag älskar dig,
olidligt mycket, så mycket
att ingen förstår hur mycket.

I alla fall inte ens om de försökte.
Vi är ett.
Du + jag = ett.




Fri vers (Spoken word/Slam) av RedCherry
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry