Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi förblir i skogens tårar

Regnet renar mig på cellnivå
det tvättar bort
varje penseldrag av smink
från mitt ansikte
kryper ned till värmen
under mitt hår

Bara träden kan se mig
men hur upplever de tiden
där allting sett likadant ut
i hundratals år
tills för ett halvt sekel sedan
då allt förstördes

Jag kan lära dig
om synd och fördärv om du vill
jag har skrivit en hel bok
i linjerna under mina ögon
med text i grönt
och lila och guld




Fri vers av Annie_Dog
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-18 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog