Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag ramlar

In i en ton
Försvinner jag och ler
Bryr mig inte vad jag ser
Hon försvann
Han ramlade ner
Jag orkar inte bry mig mer

Ur ett glas
Dricker jag och sväljer
Bryr mig inte vad jag väljer
Hon somnade
Han ler och kväljer
Jag kör på det som säljer

Jag är blind
I hans famn jag famlar
Bryr mig inte att jag ramlar
Hon är borta
Han lyfter mig och samlar
De spridda orden som jag svamlar




Fri vers av Julia Felicia
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-11-24 18:39



Bookmark and Share


  Wretling
Får mig och tänka på Kent, vilket inte är ett direkt dåligt betyg :)
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Julia Felicia
Julia Felicia