Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så känner jag inte att jag inte brinner


Jag ser rakt in i hennes ögon
hon du älskar
kvinnan du älskar
och jag ser hennes skönhet
jag gör det, jag gör det, jag ser den

Jag ser rakt in i mina egna ögon
ingenting mer
ingenting alls
glömd är min skönhet

Jag grät när jag såg henne
ögonen glödde och av tårarna steg ånga
bilarna stannade och jag reste mig från gatan
alla skrek men jag gick iväg

Din eld är tänd och du brinner
ögon som brinner i kärlek

Men gnistan kommer först när elden flackar

Jag glöder
jag flackar
slår gnistor
slår sönder mina minnen
tejpar ihop dem
fast i annan ordning
på annat vis
de blir vackrare så

Och så känner jag inte att jag inte brinner
Jag gråter för mycket för att brinna




Fri vers av Julia Felicia
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-08-17 01:58



Bookmark and Share


  Robert W
mm..

"Men gnistan kommer först när elden flackar"

du har ett frenetiskt språk, pumpande meningsbyggnader och ett skönt flow i den här.
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Julia Felicia
Julia Felicia