Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte under horisonten tusen meter över marken


Dagarna flyter ihop
utan sömn
Floderna flyter ihop
utan sömn
Vi två flyter ihop
utan sömn
Och allting flyter bort
likt en dröm

Tusen meter över marken
flyger jag
Solen över horisonten
lyser svag
Jag tror ej du vill möta
nästa dag
Du låter allting flyta bort
likt vattendrag

Dagar flyger tusen meter
och glöms bort
Floder under horisonten
flyter bort
Läppar möts och kysser långsamt
kysser hårt
Men mötet är i själva verket
väldigt kort




Fri vers av Julia Felicia
Läst 605 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 20:23



Bookmark and Share


    Ling
Du skriver så otroligt vackert och målande Julia Felicia!
2009-06-11

  kärleksbarn
du borde sätta musik till denna!
2007-06-29

  devilsangel
Snyggt och jämt flyt och väldigt bra innehåll.
2007-06-28

    Juni
Mycket snyggt skrivet
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Julia Felicia
Julia Felicia