Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad och längtan

Saknad

Att ha varit uppfylld men lämnats tom

Längtan

Att vara tom men komma att fyllas

Och för dig

Känner jag båda




Fri vers av Line W
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-19 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM :-)
2010-09-21

  Anna*
Längtan och saknad finns som tvillingar nära tillsammans. Bra!
2010-09-21

  blaite
Så jävla perfekta ord
2010-09-20

  Junitvillingen
*That´s love my friend!!*
2010-09-19

  Lars E Jönsson
*ros* fint den gillar jag
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W