Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

186. Min sång




Jag skulle vilja skriva en sång
om trädens kronor som flammande
klänger sig upp i regnskuren
Jag skulle vilja skriva en sång
om ett årtag som ger tysta ringar

Jag skulle vilja skriva en sång
om min eviga identitet
om att bli till ett med alltet

Jag har en vission om ett rike
där vi skall spela min sång
och sjunga därhemma i Herrens hus

Min sång som handlar om
att finna styrka och vila i Gud
Min sång som handlar om
Jesus min skönhet
mitt strålande ljus




Fri vers av Maria T
Läst 587 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-09-19 15:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2013-10-09

  Ninananonia VIP
Så fint...
2013-10-02

    ej medlem längre
Mycket fint om tro å Herren Gud!
2013-07-23

  Michaela Dutius
Underbart vacker...för tankarna till... "Min dikt gäller en konung....
2013-01-22

  Eaglemountains VIP
Underbart vacker ... och sången är ju redan klar ...
2012-06-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2012-03-20

    ej medlem längre
mycket vacker,
ärlig och rik!
2012-03-11

  Linda CH VIP
Mycket vackert ljudar din sång! Imponerande stark tro din text besitter.
2012-03-08

  Kalle.O
Varför har jag inte läst dina texter tidigare...
Underbar
2011-12-19

  poetryGirl
du skriver vackert
2011-11-14

  Anya VIP
En mycket fin sång!
2011-10-26

  Michaela Dutius
En underbar och ljuvligt klingande sång Maria!
2011-09-26

  aol
underbar är din sång
2010-10-02

  Mats Henricson
Briljant religiositet ! Bokmärker detta genuint religiösa epos med en beundran för din ståndaktiga och okuvliga tro som , också, tyder på en stor GODHET !
2010-09-26

  Larz Gustafsson VIP
"Min dikt gäller en Konung"
2010-09-26

    Bodil Sandberg
Och det blev en helt underbar sång!!!
tack för att jag fick ta del av den!!
2010-09-23

  Michaela Dutius
En underbar sång om längtan hem!!
2010-09-20

  anits VIP
Underbart skrivet
2010-09-20

  Anna*
Ljuv tanke nedskriven om den sång som kommer att ljuda i evighet. Jättefint :-)
2010-09-20

  walborg
Tack Maria för denna jublande längtan.
2010-09-19

  walborg
Tack Maria för denna jublande längtan.
2010-09-19

  En strimma av guld
Maria du skriver det så bra och jag fann just denna sång i din text.

"Min sång som handlar om
att finna styrka och vila i Gud"
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T