Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av just timade händelser i konungariket Sverige


sverigedemokrati

det blåser över landet och elden brinner än
på maktens altare
varifrån valfläskodören röksprider sig

och runt vilket prästerskapet asgarvande euforiskt åmar sig
brännofferberusade

medan det verkliga folket som krälande trälar
i sörjande rader
hejdlöst dränksörplar i sig av valgravsöl

som frikostigt utminuteras blott denna dag
till valmanskåren




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 23:28



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
dina nygjorda adjektiv är friska i denna dikt av återhållet vrål.
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP