Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var bara 14 år




Jag vet inte ens vad som hände
jag vet att det var 2007

Jag minns att jag sade "jag har inga krav på dig"
du sade
"jag plockar ner stjärnor för dig om det är vad du vill ha"

Så låg vi bredvid varandra för första gången i december
vi var bara 14 år

Jag har inte rätt ord för att beskriva oss
din styrka när du stod vid min sida
min uthållighet mot din mamma
ditt tålamod med mitt temperament
vår kärlek till varandra som bara blev starkare med åren

dom sade till oss
"ni sitter för mycket ihop"
"det håller väl några månader"
"det är inte sunt"

Det är det bästa beslutet jag fattat under min levnad
ge efter till dig och allt som var du när vi var barn

även nu när jag ser dig vid vattnet
du säger inte hej men du ser efter mig när jag går förbi
jag ser när jag vänder mig om att du har tittat på mig hela tiden

Även om det inte blev som vi trodde
äktenskap och barn
så länge vi båda lever

så gjorde du mitt liv till gröna skogar och blomstrande ängar
tack för allt

du kommer alltid att vara speciell för mig
jag kommer alltid hugga till när jag ser dig
jag kommer alltid sakna det vi hade

jag hoppas du är lycklig även nu





Fri vers av Citrusblomma
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-20 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma