Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgedag




Om fanan som vunnit
är röd eller blå
det är ingen seger
för någon ändå

när man åter kan ana
stålskodda kängors steg
trampa ner längtan
till frihetens väg

Må alla goda krafter nu
ta varandras hand
för att skydda friheten
i allas vårt kära land









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 692 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-09-20 08:37



Bookmark and Share


  Anna*
Håller med i det skrivna helt och fullt!
2010-09-22

  Katarina_
Bra skrivit, bra formulerat.
2010-09-20

    ooma
sanningen!
2010-09-20

    Bodil Sandberg
Ja det är mer än skrämmande - än så länge är de lena i mun men det vet man ju hur det skulle gå om dom får härja fritt - bra skrivet!!
2010-09-20

  Måna N. Berger
"Jag gillar olika"
2010-09-20

  Mats Henricson
Trots att vissa vill ifrågasätta min trovärdighet vill jag bara INSTÄMMA till "tiotusen procent" i Dina Ord !
2010-09-20

  Gunnar Odhner
Instämmer!
2010-09-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt rätt...och fint skriftat/B
2010-09-20

  Sofie Viktoria
Jag gråter och gråter över det som skett. 94 procent tycker annorlunda. Låt det bli tröst och styrka i kampen mot främlingsfientliga röster.
2010-09-20

  anits VIP
Mycket bra skrivet om det
som nu uppstått här i vårt
land Sverige
2010-09-20

    Maria Malm
Väl diktat om detta ämne.
2010-09-20

  Christine Sabel
Ja, låt oss stå tillsammans, de ska inte bli större än de är
2010-09-20

  Anders Nordlander VIP
Håller med, med solidaritet och rättvisa ska vi inte ge dom en chans
2010-09-20

    tramp
Väl skriftat detta !

Applåd !
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius