Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang.

Det är så svårt att förklara en känsla
när man inte riktigt vet hur det känns
det är så dumt att agera brandman
när det är inuti allting bränns.

Om någon vill hjälpa kan man inte riktigt svara:
Vad ska man säga? Och när?
Det är så svårt att förklara sitt tillstånd
när man egentligen inte vet hur det är.

Man virar in sig i lager av bubbelplast,
man tar på sig de skydd man behöver
(lik förbannat var det något man missat
för allt går sönder

men inget går över).




Fri vers av ungefär
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-20 16:08



Bookmark and Share


  julia.s
tycker den här var rätt så underbar
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär