Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 119

Morgonsolens hus
har många olika rum.
Ett av dem är mitt.




Fri vers av andrasidan
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-07-08 08:42



Bookmark and Share


  Martin VIP
kan man hyra ett rum?
2004-07-08
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan