Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...är så stor... så stor

 

 

stenar faller
så nära

(är det mitt hjärta?)

 

hur ska det bäras
paketet jag fick att leverera?

ömtåligt - sades det mig
ömtåligt

men hur ömtålig är då inte jag?

 

ta det varsamt med min hunger
ber jag dig
vädjar jag


om de svarta hålen öppnar nya universa
om alla dörrar har en dörr där bakom

(dold)

då skrämmer mig den minsta dvärgens rullande skratt

 

ta det varsamt med min saknad
ber jag dig
vädjar jag

 

jag vill nog mest bara sitta här och blunda
skyla ansiktet inför din storhet


inget steg leder till förutsägbarhet
(det var dit jag ville)

men fundransvärd är det suget i gropen

 

ta mig med dig
lämna mig inte här
men


ta det varsamt med min längtan
ber jag dig
vädjar jag

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-21 09:22



Bookmark and Share


  Hannadraken
http://www.isadoradelcarmen.com/2018/02/01/konstit-live-sirenfestivalen/

2018-02-04

  Anders Perols
Ett samtal med gud, läser jag. Dina ord berör med sin ömhet.
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken