Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSION

Den kan vara
i det närmaste
omöjlig
Man kan proselytera
över landet
ävenledes
utföra vittningsbevattning
på själarnas massor
eller en och en
mission för Sion.
Den kan vara
i det närmaste
omöjlig.
Man kan proselytera
över landet
ävenledes
utföra vittningsbevattning
på själarnas massor
eller en och en
mission för Sion.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 279 gånger
Publicerad 2010-09-21 17:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lewi Pethrus´ sista predikan på Nyhemsveckan handlade om att vinna en och en - med utgångspunkt från hur Rut plockade ax på Boas´ åker.
Proselytera och missionera är och får inte vara samma sak.
Jag tror på evangelisation i Guds Andes kraft (Sak 4:6)
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar