Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT HUGSKOTT

Likt blixtens väg
              på atmosfärens
hälleberg
         dimper ner
        dyker upp
              kommer fram
idéns klara syn
påhittet
hitte på
                                                                                                                   som en
             metamorfos
                                                                                                                      på livets
tröskel
för att kunna
                 lotsa sig själv
genom tid och rum
fram till nästa
och så nästa
å så nästa
inte alltid klarsynta
                 hugskott
ibland förvirring
ibland förvrängt
          och oklart
vilse
som ett stolpskott
Likt blixtens väg
              på atmosfärens
hälleberg
         dimper ner
         dyker upp
         kommer fram
idéns klara syn
påhittet
hitte på                                                                                                                   som en
             metamorfos                                                                                                                      på livets
tröskel
för att kunna
                 lotsa sig själv
genom tid och rum
fram till nästa
och så nästa
å så nästa
inte alltid klarsynta
                 hugskott
ibland förvirring
ibland förvrängt
          och oklart
vilse
som ett stolpskott




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-21 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar