Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krukskarvar



de bara går ifrån mig
och förbi
och ingen ser
älgen som flyger
i vattenpasset


de flesta talar för högt
vill att alla ska höra
de har fyra ögon
och luktar päron



jag såg att du vinkade till mig
genom rutan
rokokomadrass
trulsgardin


stenflundrapappiljott!
indianpotatis!


om det blåser ute
om de bakar bröd
om de kokar pasta
på en italiensk restaurang
med ägg med ägg med ägg



om han kommer med flyget
om de andra stannar upp
de flesta de med fräna blickar


ballongmajonäs
orange pumpagräs


om du går ut
och ser krussiduller
vad skulle din mor säga
om din sneda kappa
dina steg är korta
men ganska rappa




jag bara går ifrån dem
förbi och igenom
ibland går de av
i mina stora fickor
samlar jag på mig
det jag en gång lämnat
har


smultronhund
millionidiot











Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-03 11:13



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
en ordlek, en förvirring, jag är mycket inne på chihuahua just nu, en smultronhund. en sorts resa, en drogresa kanske, jag har nära till fear and loathing in las vegas. sånt är aldrig fel. ju.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP