Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens land

jag hade en dröm i natt
en dröm om frihetens land

där fanns ingenting
av det jag trodde var sanning

där var solen blå och himlen skär
blommorna svävade som moln

och varje vindpust
var likt en rofylld viskning i mitt öra

där kändes en sekund
som en hel livstid av lycka

och hundra år
var lika kort som ett ögas blinkning

där fanns ingen tid
varken bakåt eller framåt

och varje dag slutade i oändligheten

där fanns inga djur i burar
inga knivar eller gevär

och inga negativa känslor
som kunde krossa en människas själ

där var trädens alla grenar
vägvisare på livets färd

och röda droppar föll från skyn
och blev till ljuv musik

där lyste hoppet starkare
än solnedgångens klara sken

och varje levande själ
var lika värdefull och sann

som bruset från ett vattenfall

där fanns du och väntade
vid en övergiven strand

med regnbågens alla färger i din hand




Fri vers av alldamageinside
Läst 656 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-21 22:54



Bookmark and Share


  aol
men oj underbart vacker poesi
verkligen vilkenhärlig målning jag ser, sparas
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside