Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet du

jag vet inte vad du har gjort med mig
vad det var du sa

som fick mig att känna så här

men mina tankar har helt
ändrat riktning

och allt tvivel jag kände
försvann med dina läppars
rörelser

jag kan knappt fokusera
när du pratar

jag vet inte hur jag ska säga det här
var jag ens ska börja

men

din närvaro får mig helt ur balans
och varje gång du rör vid mig

tappar jag fullständigt
bort mig själv

det var aldrig meningen
att börja känna så här

men färgskiftningarna
i dina ögon
dina varma händer
djupet i din röst

bara tanken av dig
gör mig totalt förlorad

och allt jag vill är att flytta mig
alldeles nära dig

och viska tyst i ditt öra

att jag har blivit helt galet kär i dig
så fruktansvärt dumt av mig


men
nu
vet
du





Fri vers av alldamageinside
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-14 13:40



Bookmark and Share


  Freeman
Åh, det blir inte bättre än såhär, jag ryser! <3
2013-12-06

  aol
underbart skriftat
2013-06-18

  Mow Dean VIP
livets stora saker går sällan att kontrollera...
väldigt fint skrivet - beskrivet.


2013-05-21

  Siggesdotter
En sådan innerlig och uppriktig kärleksförklaring! Varför är det dumt av dig att känna så? En gåva vore det för den älskade att få vet!
2013-05-18

  Chawa VIP
Underbar kärleksförklaring i fint avgränsade små stycken...!
2013-05-14

    ej medlem längre
Underbart livsbejakande
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside