Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

det finns så många delar
av mig själv

som jag förträngt
och försökt glömma bort

det finns så många ord
som jag oavsiktligt suddat ut

det finns så många gånger
som jag tänkt ut

alla möjliga slut

det finns en rädsla
att bli sedd av dig

som mig

jag
som aldrig någon
lagt märke till förut

det finns en genomtänkt
och så väl övertänkt tro

om att framtiden
ska få mig att växa

bli större än det förflutna
och alla osynliga ärr

bli så mycket större
än så här

än bara det här

det finns
en tid
en plats

där allting inte längre
spelar någon roll

där allting
av vad som sagts

inte längre har
någon betydelse alls

jag vet
det finns en början

det måste finnas
en fortsättning

någonstans
långt där inom



som
längtar
ut





Fri vers (Fri form) av alldamageinside
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-30 14:34



Bookmark and Share


  aol
Man känner diktarjagets känsla i att söka utvägar.
2019-02-11

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-01-02

  LenaJohansson VIP
bra skrivet
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside