Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom natten

kom

låt min längtan
omfamna din

snart kommer natten

och det kalla mörkret
sveper mig

mjukt
genom dina varma
andetag

låt mig få dela

min sanning
genom tystnaden

utan ord

finns inga rädslor
mellan oss

kom

låt mig få ge dig

allt det där
som jag vill ge dig

min nakenhet
i dina händer

blottlagd

och när du kommer
ska jag ta emot

allt

som du ger
mig

tills jag går sönder



mot
din
hud



och om du ber mig nu
ska jag öppna mig

utan att tveka

visa
hela mig
för dig

oskyddat






Fri vers (Fri form) av alldamageinside
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-02 12:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande...starkt sensuellt
2013-01-23

  Lars Hedlin
Den var bra..gillade!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside