Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mig


gå med mig
gå sakta
utan att se tillbaka

ta min hand i din
och gå långt
men vänd inte om

följ med mig
följ mig in i värmen
och lämna alla frågor

vid ytterdörren

de tar bara onödig plats
i tystnaden

se med mig
se mig
bortom konturerna

och inuti
där längtan bor

håll om mig
håll mig hårt utan att vänta
på någonting bättre

vi vet båda två
att det inte blir

bättre än så här

stanna med mig
stanna kvar
även om jag ber dig gå

stanna bortom rädslan

och
lyssna
istället
inåt




Fri vers av alldamageinside
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-21 21:59



Bookmark and Share


  aol
så ömt vackert,
2014-01-12

  Freeman
<3 har saknat dina ord, så vackert!
2013-12-06

  Chawa VIP
Kärleksfullt och vackert om längtan, rädslan som finns där, och viljan att se den innersta finaste sanningen som finns i en människa...! Jag gillar din text!
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside