Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är

jag väntar fortfarande

på ett ord
eller en fras

en början eller ett slut

jag har inte riktigt
bestämt vad

men jag var tvungen att
söka upp dig

tala om hur mycket
jag har behövt dig

tala om hur mycket
jag har saknat

alla stjärnor om nätterna

och orden
de hemliga

som ingen hörde
utom vi

och drömmarna
som ingen förstod

men som du såg
och du såg

rakt igenom

jag har drunknat
som jag har drunknat

i minnen

i mina som blev våra
som blev

som bara blev

ingen sa att det skulle vara lätt
men ingen sa någonsin
att det skulle vara så här svårt

ingen sa att det skulle vara

men det är

och det är kärlek




Fri vers (Fri form) av alldamageinside
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 10:16



Bookmark and Share


  aol
verkligen blev så berörd av denna skrift,
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside