Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår för dig

Jag var en tår
Som föddes i ditt öga
Levde när jag långsamt rann utför din kind
Och dog på dina röda läppar
Jag var en tår för dig




Fri vers av Line W
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-22 00:49



Bookmark and Share


  Anna*
Ursnyggt skrivet! Applåder
2010-09-27

  Suzy med punkterna
Fint och rör mitt hjärta
2010-09-23

  Junitvillingen
Mycket berörande liten dikt där de två första raderna är i en klass för sig! Gillar skarpt!
2010-09-22

  Lars E Jönsson
denna ör bara så bra och levande beskrivet "jag föddes i ditt öga" jag bugar bara och är stum en stund
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W