Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnar kylan, då det finns så många som värmer mitt hjärta

Som hon, med orden, som varit min syster
vapendragare, sedan barnsben
vackra, glada, stora ord, varma skratt
tankarna som samsas i två tänkande
och fyller upp själen

Som han, som har guld i ögonen
hjälten, älskad oändligt
vänskap, kärlek, närhet, evigt
känslorna som samsas i två hjärtan
och fyller upp varandra

Som far, som hållt min hand stolt
beskyddaren, alltid där
uppmuntran, glädje, hopp, stora ord
beundran som passeras vidare
i hans varma ögon

Som mor, där från första stund
avbild, en ovärderlig vän
samtal, lyssnar, hoppas, alltid min
orden hon planterade i mig
skriver jag än idag

Som bror, långt borta men nära
igenkännande, blodsband
godhet, styrka, humor, hjälpande hand
höjer huvudet och ser upp till
hans enorma generositet

Som de, mitt hjärtas innevånare
kärlekstjuvar som alltid ger
lyckan, tiden, skratten, framtidstro
allihopa som rört mig
värmen som kyla aldrig når




Fri vers av poetlinan
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-06 15:32



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Härliga varma rader!
2010-10-07

  Postgård
Du har det gott och varmt.

Fint och härligt om värmande kafter
2010-10-07

  aol
oj så vackert kände hur barnet inom men höll ett hjärta i sina kupade händer
2010-10-07

  Anya VIP
Du är en rik dam! Fin varm text!
2010-10-06

  Suzy med punkterna
Fantastisk text som värmer även för läsaren
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan